Edwin van Eck is een van de bewoners van de Schadewijk die klachten heeft over de renovatie door BrabantWonen. Hij toont een loszittende dorpel.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin van Eck is een van de bewoners van de Schadewijk die klachten heeft over de renovatie door BrabantWonen. Hij toont een loszittende dorpel. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

BrabantWonen wil in gesprek met klagende bewoners Verzetsheldenwijk Oss

OSS - Woningcorporatie BrabantWonen wil graag op korte termijn in gesprek met de bewoners die allerhande klachten hebben over de renovatie van hun huurhuizen in de Osse Verzetsheldenwijk. Bedoeling van het gesprek tussen bewoners en BrabantWonen is om een oplossing te vinden voor de opgetreden schadegevallen. De bewoners willen alleen met BrabantWonen spreken indien hun juridisch adviseur daarbij aanwezig is. 

  1. Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbedreigende situaties
    PREMIUM
    VIDEO

    Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbe­drei­gen­de situaties

    OSS - Scheuren in muren, gaten in wanden, lekkages, schimmel, kieren, verkeerd geplaatste ramen, vernielingen aan eigendommen en zelfs levensbedreigende situaties. Bewoners van huurhuizen in de Osse verzetsheldenwijk klagen steen en been over de schade die zij op hebben gelopen als gevolg van de renovatie van hun huurhuizen. Zij hebben een juridisch adviseur ingeschakeld om hun schade, per geval gauw duizenden euro's, op BrabantWonen te verhalen.