Buurman redt gezin met baby uit brandend huis:'Samen de deur ingebeukt’

videoOSS - ,,Ik ben als een gek naar buiten gerend en heb op de ramen staan bonzen. We kregen ze niet wakker. Samen met een andere buurman heb ik daarna een deur ingebeukt. Volgens mij heb ik daarbij nog een rib gekneusd.” Door kordaat ingrijpen van de buren heeft een jong gezin in de Osse Staringstraat een nachtelijke brand overleefd. 

De adrenaline giert bijna acht uur na de brand bij zijn buren nog door de aderen van Theara Chann.  ,,Ik zat op de bank toen ik een knal hoorde. Het was tegen enen. Toen ik naar buiten keek zag ik een oranje gloed. Ik dacht in eerste instantie dat mijn eigen bus in brand stond.”
Chann greep direct de twee brandblussers mee die hij van schoonvader had gekregen. ,,Dit is niet de eerste autobrand in onze straat.” 

  1. Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhuislaan
    PREMIUM
    Column

    Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhui­slaan

    Er kwam ronkende taal van de Raadhuislaan deze week. Landerd en Uden waren oncollegiaal. Oss ging níet opdraaien voor de windmolennoodzaak voor de hele regio. Wég met de gemeente Maashorst, en híer met Schaijk. En wég met die negen reuzen van 240 meter op Strijbeemden, we zetten een paar kleintjes neer in de polder, ver weg van alles en iedereen. De regio, van de regionale energie strategie, zoekt het maar lekker uit. Osse wind voor de Ossenaren. En ohja, dat fietspad naar Lith gaat er ook gewoon komen. Fantastisch!