Centrum Oss roept in gelikte video op: blijf thuis en shop bij ons online

OSS - Tientallen ondernemers in de Osse binnenstad zijn gewoon open for business. Dat is de boodschap van een gelikte nieuwe promotievideo van het centrummanagement. 

,,Je zult het van ons niet vaak horen: blijf thuis", opent Peter van Aar het filmpje. In de anderhalve minuut die volgt, vertellen verschillende ondernemers over de voorzorgsmaatregelen die in de stad genomen worden. En over de mogelijkheden om op afstand gewoon door te shoppen, eten en drinken

Op de nieuwe site dewinkeliervanhier.nl kan immers een espresso, lunch of diner van een Osse zaak besteld worden. Maar er kan ook een afspraak worden gemaakt om één op één te shoppen of om te videobellen met een kledingzaak. ,,We heten je welkom. Op afstand.”

Een screenshot uit de promotievideo
Volledig scherm
Een screenshot uit de promotievideo © CMO Oss
 1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
  PREMIUM

  Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

  OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.
 2. Roompot Schaijk stelt huisjes beschikbaar voor personeel Bernhoven

  Roompot Schaijk stelt huisjes beschik­baar voor personeel Bernhoven

  SCHAIJK - Roompot Vakantiepark Schaijk stelt vanaf dit weekend 15 vakantiewoningen beschikbaar aan ondersteunend personeel van het ziekenhuis Bernhoven. Door de grote drukte en de lange werkuren door het coronavirus is het woon-werkverkeer voor velen een grote last. Indien de capaciteit van het park verder zou dalen, sluit het Roompot vakantiepark niet uit dat het nog extra woningen aan het ziekenhuis en Brabant Zorg kostenloos zal aanbieden.