Volledig scherm
Drie verdachten aangehouden bij doorzoekingen Oss en Oijen © ANP XTRA

Drie dealers met harddrugs, nepwapens en veel geld aangehouden in hun huizen in Oss en Oijen

OSS - Drie mannen van 21 jaar zijn maandagmiddag in hun woningen aangehouden in Oss en Oijen. In hun huizen lagen harddrugs, een flinke hoeveel contant geld en nepvuurwapens. Een anonieme tipgever lichtte de politie in over hun drugshandel. 

De politie kreeg eind vorig jaar anonieme meldingen binnen over de handel in drugs. Bij een eerste onderzoek door de recherche van Oss kwamen twee verdachten in beeld. Verder onderzoek leidde naar een derde verdachte.

Doorzoekingen

Tijdens een gezamenlijke actie van de politie, het OM en de Belastingdienst werden vandaag vier woningen doorzocht. Daarbij zijn de drie verdachten opgepakt. In de woningen werden drugs gevonden (cocaïne, heroïne en XTC), een flinke hoeveelheid contant geld, dure merkkleding, enkele voertuigen en imitatievuurwapens. De spullen zijn in beslag genomen. 

De verdachten zitten vast voor onderzoek. 

  1. Toeristenbelasting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbelasting.
    PREMIUM
    Column

    Toeristen­be­las­ting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbe­las­ting.

    OSS - Wie had dat gedacht, dat de regionale arbeidsmigrantendiscussie aangezwengeld wordt door een slimme ondernemer die op zijn centen let? Chaletparkeigenaar Bob Vink heeft natuurlijk groot gelijk dat hij geen toeristenbelasting wil betalen voor huurders die geen toeristen zijn. Als ik een kat had, zou ik geen hondenbelasting willen betalen en als mijn vuilnisbak nauwelijks nog geleegd wordt, wil ik minder afvalstoffenheffing betalen. In ieder geval niet méér.