Burgemeester Wobine Buijs van de gemeente Oss (l) en teamchef van de politie Anke Jaspers tijdens de persconferentie over de dood van Arie den Dekker.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wobine Buijs van de gemeente Oss (l) en teamchef van de politie Anke Jaspers tijdens de persconferentie over de dood van Arie den Dekker. © Van Assendelft Fotografie

Drie prangende vragen over de dood van Arie den Dekker: ‘Intimidatie niet belonen met woning’

OSS - Bij wie had de verbannen Ossenaar Arie den Dekker wél terecht gekund voor woonruimte? Maakte hij nu een einde aan zijn leven of was het een ongeluk? En had burgemeester Buijs direct over geld moeten beginnen? Antwoorden op drie prangende vragen.

  1. Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    DEN BOSCH - Alsof het een moderne ‘Rattenvanger van Hamelen’ is volgen tientallen kids YouTuber Rarko overal waar hij gaat. De video-blogger was woensdagmiddag bij sportvereniging CHC te gast bij de start van het project TOP-Tijd in Den Bosch West. De drie letters in TOP staan voor Talent, Ontdekken & Plezier. ,,Ik ben ook een creator, leer steeds bij, word elke dag iets beter. Focus je op jezelf, laat je niet gek maken”, geeft Rarko zijn jonge fans mee.
    's-Hertogenbosch