Dronken Ossenaar mishandelt vader: ‘Als er alcohol in het spel is gaat het fout’

OSS - Een 32-jarige Ossenaar heeft met een flinke slok alcohol achter de kiezen op 29 september vorig jaar zijn vader mishandeld in Lith. ,,Ik heb mijn vader twee keer geraakt, tegen zijn bovenlijf'', vertelde de man tegen de politierechter in Den Bosch.

geweld vuist slaan stock knokken knokpartij
Volledig scherm
geweld vuist slaan stock knokken knokpartij © Getty Images

,,U weet toch wel dat u uw vader niet mag slaan", vroeg politierechter Boer. ,,Daar ben ik me van bewust'', antwoordde de verdachte. Het was een slechte week geweest voor de man. Zijn vriendin had de relatie verbroken en hij was geconfronteerd met slecht medisch nieuws. Hij 'vluchtte daarom in de drank'.'

  1. Brits-Jamaicaanse, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden
    Overleden

    Brits-Jamaicaan­se, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden

    OSS - De van oorsprong Brits-Jamaicaanse, maar in Oss woonachtige muzikant Robert Green is overleden. In de jaren '80 was zijn band, Reality, bekend in het Verenigd Koninkrijk, ze traden op met UB40. Het nummer ‘Tell me what's going on in your mind’ bereikte de top 20 in Engeland en haalde ook de hitlijsten in Canada. Na een tour in Nederland, waar ze Doe Maar ontmoetten en verschillende optredens gaven samen, bleven Green en de band in Nederland.