Eric Vos (E-Fiber) en wethouder Den Brok zetten de eerste schop in de grond op industrieterrein Landweer te Oss. Op het grote scherm zijn de 'genodigden' te zien die vanwege de coronacrisis niet aanwezig waren, maar via een livestream mee konden kijken. 
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
PREMIUM
Eric Vos (E-Fiber) en wethouder Den Brok zetten de eerste schop in de grond op industrieterrein Landweer te Oss. Op het grote scherm zijn de 'genodigden' te zien die vanwege de coronacrisis niet aanwezig waren, maar via een livestream mee konden kijken. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

E-Fiber begint met graven: aanleg glasvezelnetwerk Oss nu éindelijk echt begonnen

Het leek wel een pr-stunt: de openingshandeling van de graafwerkzaamheden van E-Fiber, die via livestream te volgen was, liep vertraging op door problemen met de netwerkverbinding. Maar een kwartier later dan gepland lukte het toch, en konden de genodigden online meebeleven hoe de eerste schop voor het Osse glasvezelnetwerk de grond in ging.

  1. ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’
    PREMIUM
    Column

    ‘Sinter­klaas is helaas overleden aan corona’

    ,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”