Volledig scherm
Een fragment uit de voorstelling. © Thomas Segers/Van Assendelt

Enge clowns jagen passanten stuipen op het lijf in Hoessenbosch

BERGHEM - Voor een lekker potje griezelen togen honderden liefhebbers zaterdagavond naar Halloween in Hoessenbosch. 

Het lukte het openluchttheater in Berghem bij deze vijfde editie weer prima om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Dat gebeurde vooral in het donkere bos. Mensen mochten daar alleen of in groepjes doorheen lopen, wetend dat er elk moment als spoken of zombies verklede acteurs konden toeslaan. 

Om in de stemming te komen voor de horrortocht, kregen de wandelaars op het terrein van Hoessenbosch eerst een acrobatische show van enge clowns te zien. Dit nieuwe onderdeel werd verzorgd door leden van turnvereniging Turnoss. Hoessenbosch liet ermee zien dat het thema Halloween nog prima verrassen kan.

 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.