Volledig scherm
PREMIUM
De vermiste Jerôme. © Privé

Familie maakt zich zorgen om vermiste Jerôme (31) uit Reek: ‘Ik weet niet meer wat ik kan geloven’

REEK - Waar is Jerôme de Roo uit Reek? De dertiger sloeg afgelopen vrijdag de deur van zijn ouderlijk huis in Reek achter zich dicht en keerde niet meer terug. Zijn auto werd een paar dagen later gevonden langs de Dorpenweg tussen Overlangel en Reek, maar Jerôme werd niet gevonden. Zijn familie maakt zich grote zorgen.

Vader Ad en oom Ger wachten in spanning af op meer nieuws over Jerôme. ,,Ik had hem verteld dat het tijd werd om een andere woning te zoeken", vertelt Ad. ,,Vrijdagochtend gaf hij aan te willen stoppen met werk. Hij was klaar met alles en ging het anders doen. Volgens zijn werkgever is hij vrijdag op komen dagen en is hij om 17.30 uur vertrokken. Maar daarna is niks meer van hem vernomen.”

Ger vertelt verder: ,,Maandag stond de politie voor de deur bij mijn broer en zijn vrouw. De auto van Jerôme was gevonden langs de kant van de weg tussen Overlangel en Reek. De accu was leeg en Jerôme was nergens te bekennen. Dan gaan alle alarmbellen wel rinkelen, ja.” Op social media gaat rond dat de auto geplunderd zou zijn, maar dat klopt volgens de vader van Jerôme niet. 

  1. NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’
    PREMIUM

    NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’

    HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.