Volledig scherm
De fietser werd aangereden op de rotonde van de Osseweg met 't Dorp in heesch © Instagram Politie Oss

Fietser aangereden in Heesch, verdachte rijdt door en laat slachtoffer gewond achter

HEESCH - Een man is woensdagmiddag doorgereden nadat hij met zijn auto een fietser aanreed in Heesch. De fietser werd geschept op rotonde op de Osseweg met 't Dorp.

De verdachte reed in een bedrijfsauto, sloeg af en schepte zo de fietser. De bestuurder van de auto stapte even uit, maar reed volgens de politie vervolgens snel door richting het centrum. Het slachtoffer bleef achter met diverse verwondingen en een kapotte fiets.

Volgens de politie is de betrokken bedrijfsauto mogelijk een zwarte Toyota ProAce en was de bestuurder een man van ongeveer 50 jaar oud, 1.60 meter groot, brildragend en had hij grijs kort haar dat naar achteren was gekamd. Hij droeg een zwarte jas en een spijkerbroek.

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.
  2. Carnavalsclubs in Haren laten zich niet van de wijs brengen tijdens optocht

    Carnavals­clubs in Haren laten zich niet van de wijs brengen tijdens optocht

    HAREN - De eerste carnavalsoptocht 2020 vindt ook dit jaar plaats in het dorp Haren, tijdens carnaval beter bekend als Knorrenland of het Knorrepottenrijk. De groepen en individuen hebben al een heleboel wind gehad in de altijd winderige Lange Lietingstraat. Zo staan de vlaggen van de wagen van Nie Te Houwe (NTH) behoorlijk strak. De vrouwelijke leden van deze grote carnavalsclub laten zich niet van de wijs brengen door de felle windvlagen. Ze dansten er lustig op los.