Volledig scherm
Er stond de hele tijd een rij hongerig wachtenden voor Proeven=Geloven. © Mari van Rossem

Foodstock is er voor de snoepende zoetekauw én de pittige vleeseter

OSS - Was het vrijdagavond volgens de dienstdoende koks nog relatief rustig, de zaterdagmiddag en -avond trok Foodstock in het Jan Cunenpark aanzienlijk meer hongerige belangstellenden. Voor snoepende zoetekauw én pittige vleeseter was er meer dan genoeg te happen om de smaakpapillen overuren te laten draaien.

Alleen al de keur aan geuren die de bezoeker tegemoet komt, doet menigeen watertanden. Vooral bij de stand van Proeven=Geloven, waar grote lappen vlees gebakken en 'kortgesneden' worden, is er constant een rij wachtenden.

,,Ja, dit is een prachtige locatie", vult Leidenaar Jos Honsbeek van The Duck Truck aan. "Klein en intiem: een ideale combinatie. Ja, het was vrijdagavond een stuk rustiger maar deze zaterdag maakt veel goed. Goeie omzet gedraaid tot nu toe", bekent de man achter een vijftal hapklare eendengerechtjes.

Met de muziek van oud-Ossenaar ('nu Nijmegen') Eric Janssen, alias dj Tin Wish Tin, is ook niks mis. ,,k reis gedurende het seizoen met Foodstock mee. Met een mix van ouwe rock & roll en nog ouwere rythm & blues."

Foodstock is nog de hele zondag in het Osse park gratis te bezoeken. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Deze geheim agent (95) heeft zijn missie volbracht

    Deze geheim agent (95) heeft zijn missie volbracht

    HOOGERHEIDE/KEENT - De Nederlandse James Bond werd hij wel genoemd. Met het overlijden van Bram Grisnigt, vrijdag op 95-jarige leeftijd, verliest ons land de laatste spion van het Bureau Inlichtingen. In die hoedanigheid vergaarde de Rotterdammer samen met Piet Hoekman in de Tweede Wereldoorlog inlichtingen over het Duitse beleid, vaak met gevaar voor eigen leven. Het leven van Hoekman eindigde in Keent, Grisnigt ontsnapte in Oost-Brabant aan het noodlot.