Oranjegekte in Geffen
De families Looimans en van Lith (buren) volgen de voetbalwedstrijd Nederland- Oostenrijk in de oranje versierde schuur aan de Heegterstraat te Geffen. Op de foto tijdens de 2-0.
Volledig scherm
PREMIUM
Oranjegekte in Geffen De families Looimans en van Lith (buren) volgen de voetbalwedstrijd Nederland- Oostenrijk in de oranje versierde schuur aan de Heegterstraat te Geffen. Op de foto tijdens de 2-0. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Geffense oranjekoorts boet niks aan kracht in

Hoe stevig is de oranjekoorts in Geffen met de nog geldende beperkingen? Een kijkje in de oranjegekleurde Heegterstraat, het ‘Stratumseind van Geffen’ leerde donderdagavond dat die nog steeds aanwezig is. 

  1. Boze psychiatrisch patiënt voor de rechter voor vernieling huisartsenpost in Oss
    PREMIUM

    Boze psychia­trisch patiënt voor de rechter voor vernieling huisartsen­post in Oss

    DEN BOSCH/OSS - De dokter bij de huisartsenpost was volgens een 37-jarige Ossenaar erg irritant en autoritair. De verdachte, een man met grote psychische problemen, kreeg hierdoor een woedeaanval. Een getuige zag de boze patiënt op 7 februari 2021 naar buiten stormen. De Ossenaar ontwrichtte een tussendeur en ramde zijn hand op de knop om de voordeur te openen. Toen dit niet snel genoeg gebeurde, sloeg hij met gebalde vuist op de ramen.