Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. © Foto Mallo/Gabor Heeres

Gewonde met spoed naar ziekenhuis na aanrijding in Oss

VideoOSS - Een man of vrouw is woensdagochtend gewond geraakt nadat de persoon onder een busje terechtkwam op de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. De Maashorst is weer een paar duizend bomen en struiken rijker

  De Maashorst is weer een paar duizend bomen en struiken rijker

  SCHAIJK/UDEN/HEESCH - Maar liefst een paar duizend bomen en struiken. De Maashorst, het natuurgebied tussen Uden, Schaijk en Heesch - want Oss doet niet meer mee - is zaterdag weer verrijkt met een verse aanplant. Nabij de Brobbelbiesweg in Schaijk verzamelden zich zaterdag tientallen vrijwilligers van de Stichting Vrijwillige Landschapsbeheer Uden (sVLU) om in de frisse lucht de bomen en struiken te planten. Huub van Boxmeer - voorzien van een verwarmende blauwe muts - was een van hen.