Volledig scherm
De traumahelikopter die ter plaatse kwam om hulp te verlenen. © Marco van den Broek / Marcofotografie

Grondboorkraan valt op man langs de A50 bij Nistelrode

NISTELRODE - Een hydraulische grondboorkraan is maandagochtend door nog onbekende reden omgevallen bij werkzaamheden aan de geluidswal langs de A50 bij Nistelrode. Daarbij is een persoon bekneld geraakt. Hij is inmiddels bevrijd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 09.30 uur viel de grondboor waarmee bodemonderzoek werd gedaan om, bovenop een man. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Er landde ook een traumahelikopter. 

Uiteindelijk lukte het de hulpdiensten de man te bevrijden. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. De rechterrijstrook van de A50 was tijdelijk afgesloten vanwege het ongeval, maar deze is inmiddels weer open. De arbeidsinspectie is een onderzoek gestart naar de toedracht van incident. 

  1. ‘Mag ik een koffie die al door een ander is betaald?’

    ‘Mag ik een koffie die al door een ander is betaald?’

    OSS - ,,Heerlijk vind ik dit.” Hoe blij kan een mens zijn met een simpel kopje koffie? Wat voor de meeste mensen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor de Osse Lenie en Nistelrodese Heidi iets bijzonders. Als je elke week de eindjes aan elkaar moet knopen zit een terrasje pikken er gewoon niet in. Tot nu dan. Want in Oss kunnen mensen zonder geld voortaan gebruikmaken van ‘Uitgestelde koffie'. Koffie die al door een ander vooraf is afgerekend.