Familie en vrienden van Sanne Voets volgen vol spanning haar verrichtingen op de Paralympische Spelen vanuit de huiskamer in Berghem. Rechts vooraan moeder Sylvia Voets, links vooraan vriendin Mieke Langenberg. Links vader Jos Voets.
Volledig scherm
PREMIUM
Familie en vrienden van Sanne Voets volgen vol spanning haar verrichtingen op de Paralympische Spelen vanuit de huiskamer in Berghem. Rechts vooraan moeder Sylvia Voets, links vooraan vriendin Mieke Langenberg. Links vader Jos Voets. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Grote ontlading thuis in Berghem na weer een gouden medaille voor Sanne Voets in Tokio

BERGHEM - Tranen van opluchting en grote vreugde. Maandagmorgen volgde een oranje supportersgroep in Berghem het optreden van paralympisch dressuurruiter Sanne Voets in het bloedhete Tokio. Het resulteerde in klinkende glazen met champagne: alweer goud.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?