Jan Hendriks, Frans Heeren, Tonnie van Hooff en Johanna Ceelen (vlnr) zagen dat het niet de goede kant op ging met de natuur in Lithoijen. Daar willen ze verandering in brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Hendriks, Frans Heeren, Tonnie van Hooff en Johanna Ceelen (vlnr) zagen dat het niet de goede kant op ging met de natuur in Lithoijen. Daar willen ze verandering in brengen. © Van Assendelft

Het is menens: Lithoijen moet veel meer natuur ademen

LITHOIJEN - Steen eruit en groen erin. Dat is in een notendop het plan van de bewonersprojectgroep Dorpslandschap Lithoijen, samen met Landschapsbeheer Oss. Het dorp moet veel meer natuur ademen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    7

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?