Hop On Hop Off Bus Heesch tijdens stop bij gezondheidscentrum Heesch.
Volledig scherm
Hop On Hop Off Bus Heesch tijdens stop bij gezondheidscentrum Heesch. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Hop-On-Hop-Off bus Heesch voortaan live te volgen

HEESCH - De gratis Hop-On Hop-Off bus die door Heesch rijdt is voortaan online live te volgen.Zo kan iedereen die op de bus wil stappen zien of de bus al in de buurt is en hoeft niemand tevergeefs te staan wachten. Dat meldt Aangenaam Heesch, de stichting de het gratis busvervoer organiseert. 

Op de site www.aangenaamheesch.nl is de plattegrond met de locatie waar de bus op dat moment is. Die locatie wordt iedere 30 seconde aangepast. De Hop-On Hop-Off bus rijdt drie keer per uur op dorpsplein De Misse en twee keer per uur bij het gezondheidscentrum en bejaardenhuis en stopt op belangrijke plekken in het dorp.

Nieuwe vorm van dorpsvervoer 

De Hop-On Hop-Off bus is een nieuwe vorm van dorpsvervoer, die op 31 juli gestart is. Inwoners en bezoekers van Heesch kunnen er gratis gebruik van maken. Ze moeten dan aan de route gaan staan en hun hand op steken als de bus langs komt. Waar de bus is, is nu dus via de site te volgen. De bus rijdt van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 17 uur. 

De nieuwe route van de Hop-On Hop-Off bus in Heesch.
Volledig scherm
De nieuwe route van de Hop-On Hop-Off bus in Heesch. © Stichting Aangenaam Heesch
  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.