Volledig scherm
PREMIUM
De gevel van het nieuwe Marktzicht aan Terwaenen. © Roy van der Lee/BD

Horecanieuws: lunchroom Marktzicht opent op oude plek van 't Juffie in centrum Oss

OSS - Liefhebbers van friet, broodjes en snacks blijven niet lang verstoken van een vette hap aan Terwaenen. Amper een paar weken nadat 't Juffie daar voor het laatst open was, start lunchroom en cafetaria Marktzicht alweer op dezelfde plek. Woensdag is er een eerste kennismaking, donderdag gaat ze zaak open.

Gezicht achter het nieuwe Marktzicht is Marcel Verbeek. De ondernemer heeft al een eigen zaak in Dreumel, net over de Maas bij Lith. ,,We hebben een hele poos door de regio gedwaald, op zoek naar een plek voor een tweede vestiging", zegt Verbeek. ,,Toen stuitten we uiteindelijk op dit pand en konden we snel zaken doen.”

  1. Toeristenbelasting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbelasting.
    PREMIUM
    Column

    Toeristen­be­las­ting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbe­las­ting.

    OSS - Wie had dat gedacht, dat de regionale arbeidsmigrantendiscussie aangezwengeld wordt door een slimme ondernemer die op zijn centen let? Chaletparkeigenaar Bob Vink heeft natuurlijk groot gelijk dat hij geen toeristenbelasting wil betalen voor huurders die geen toeristen zijn. Als ik een kat had, zou ik geen hondenbelasting willen betalen en als mijn vuilnisbak nauwelijks nog geleegd wordt, wil ik minder afvalstoffenheffing betalen. In ieder geval niet méér.