Bij IBN Veghel maken ze medische schorten (foto), mondkapjes en hulppakketten voor daklozen.
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
Bij IBN Veghel maken ze medische schorten (foto), mondkapjes en hulppakketten voor daklozen. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

IBN blijft voorlopig uitkeringsgerechtigden aan werk helpen

OSS - Oss, Uden, Bernheze, Meierijstad en nog zeven andere gemeenten blijven voorlopig samenwerken met IBN. Het huidige contract met de sociale werkvoorziening loopt af op 1 januari 2020, maar door de coronacrisis zijn de voorbereidingen voor een nieuw contract stil komen te liggen. Door het huidige contract te verlengen tot 1 juli 2021 is er tijd voor nieuwe onderhandelingen. 

  1. ‘Heus niet álle buitenlanders zijn slecht’
    PREMIUM
    Column

    ‘Heus niet álle buitenlan­ders zijn slecht’

    Weet u hoe vaak ik de afgelopen week heb gehoord, ‘dat heus niet álle buitenlanders slecht zijn’? Vergoelijkend werd het uitgesproken, de sprekers van deze woorden vond zichzelf heel ruimdenkend, gunden die buitenlanders een disclaimer: hun huidskleur of paspoort betekende niet per definitie dat ze slecht waren, er was ook een kans dat het wel meeviel met ze. Ik schreef over de onderwerpen die erbij hoorden, ik schreef de andere woorden die ze zeiden wél op, maar deze niet. Té gênant.