Volledig scherm
PREMIUM

Jeugdagenten en straatcoaches moeten einde maken aan geweldadige jeugd in Oss

OSS - Jeugdagenten en straatcoaches moeten een einde maken aan de overlast en onveiligheid door jongeren in Ussen en de rest van Oss. Dat zeggen de gemeente Oss en de politie in een gezamenlijke verklaring over de twee geweldsincidenten die onlangs plaatsvonden.

Jongeren sloegen dit weekend een man in elkaar in Ussen, in het bijzijn van diens zoontje en een vriendje, en bedreigden hem met een taser nadat hij de jongeren had aangesproken op hun taalgebruik. Een week eerder werden een man en vrouw aangevallen nadat ze commentaar hadden op geluidsoverlast van een groep jongeren, in de Ridderstraat. Zowel de jeugdagenten als de straatcoaches zijn al actief in de Osse wijken.

  1. Prins Harold scoort met dubbelzinnige meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’
    PREMIUM
    Cultuur in de regio

    Prins Harold scoort met dubbelzin­ni­ge meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’

    LITHOIJEN/OSS - Dat verwacht je toch niet... Dat jouw dubbelzinnige meezinger, die amper de digitale snelweg van Spotify en YouTube opgeknald is, leidt tot een wel heel grappig bloemenverzoek. Of je de klant in kwestie kunt helpen aan een veelkleurig ‘Oeps, wat is-ie groot’-boeket? De man had het carnavalsnummer met die titel van prins Harold d’n Twidde gehoord, kon het meteen meeblèren en bedacht spontaan dat hij zo’n speciale ruiker voor z’n lief wilde.