Lichtjes Lith
Volledig scherm
Lichtjes Lith © adoo0

Lichtjesboom in Lith om dierbaren te herdenken

LITH - De inwoners van Lith gaan op 13 december - wereldlichtjesdag 2020 - de dierbare volwassen en kinderen herdenken die overleden zijn. Dat gebeurt met een lichtjesboom en met het aansteken van kaarsjes voor ramen of deuren. Op deze wijze moet het dorp Lith lichter worden. De organisatie is in handen van Lith in ‘t Licht. 

 1. ‘Supermarktoorlog’ Landerd: Aldi dreigt met vertrek uit Zeeland als er ook een in Reek komt
  PREMIUM

  ‘Super­markt­oor­log’ Landerd: Aldi dreigt met vertrek uit Zeeland als er ook een in Reek komt

  REEK/DEN BOSCH - De dagen van de Aldi-vestiging in Zeeland lijken geteld. Als er een supermarkt van het zelfde concern in Reek komt, vertrekt Aldi uit Zeeland. Dat zei donderdagmiddag R. Laan, advocaat van Slagschip Beheer/Johan Schipper, de exploitant van de Zeelandse Aldi, bij de bestuursrechter in Den Bosch. B en W van Landerd vinden dat vertrek geen ‘onaanvaardbaar risico’.
 2. Burgemeester Bernheze onderschrijft ernst van personele problemen in de organisatie

  Burgemees­ter Bernheze onder­schrijft ernst van personele problemen in de organisa­tie

  HEESCH - Politieke partijen in Bernheze maken zich ernstig zorgen over personele problemen in de organisatie. Die zorgen zijn al eerder geuit, maar kwamen maandagavond opnieuw aan de orde na vragen van de CDA-fractie in de commissie Bestuur en Strategie. Burgemeester Marieke Moorman zei dat er terecht veel aandacht voor het onderwerp is en dat er afgelopen jaar al wel een en ander is gebeurd om de situatie te verbeteren. Maar zij erkende ook dat de gemeente ‘er écht nog lang niet is'. ,,Ik onderschrijf de ernst van de situatie.’’
 1. Toeslagendrama: wat ging er precies mis?
  Play

  Toeslagen­dra­ma: wat ging er precies mis?

 2. Morgen witte straten op veel plekken in Nederland
  Play

  Morgen witte straten op veel plekken in Nederland