Volledig scherm
Het interieur van Lekker Vertrouwd aan de Oostwal. © Roy van der Lee/BD

Lunchroom 'Lekker Vertrouwd' is open, Brownies & Downies trekt naar Heuvel

OSS - Lunchroom 'Lekker Vertrouwd' is sinds dinsdagmorgen  geopend aan de Osse Oostwal. Het voormalige onderkomen van Brownies & Downies heeft een likje verf en een andere kaart gekregen.  Het personeel is nog gewoon hetzelfde.

Een ruime maand geleden maakte franchisenemer Patrick Passage bekend na vijf jaar afscheid te nemen van het concept Brownies & Downies. Hij wil op eigen benen staan en een menukaart samenstellen met meer lokale producten. 

Het betekent dat Oss nu tijdelijk zonder eigen vestiging van Brownies & Downies zit. Maar dat hoeft niet lang te duren. De van oorsprong Veghelse keten heeft namelijk haar oog laten vallen op het pand aan de Heuvel 6. Daar zat tot voor kort kledingzaak Norah. De keten is op een haar na rond met de pandeigenaar. 

Naar een geschikte franchisenemer wordt nog gezocht. Daarvoor is Brownies & Downies met een tweetal kandidaten in gesprek. Het voormalige winkelpand moet flink vertimmerd worden voordat de lunchzaak er kan openen. De keten hoopt snel met het werk te kunnen beginnen. Als alles meezit, kan de zaak dan nog voor het eind van het jaar open. 

Volledig scherm
Hier moet Brownies & Downies komen. © Roy van der Lee/BD
  1. Macharen organiseert eigen kermis mét dorps-BBQ en lunch

    Macharen organi­seert eigen kermis mét dorps-BBQ en lunch

    MACHAREN - ,,Een dorpsfeest met kermisthema. ” Zo betitelt Theo Breuring, als een van de aanjagers van de Macharense kermis 2.0, de festiviteiten dit weekeinde in de Polderstraat. ,,Nu de gemeente haar handen van onze dorpskermis heeft afgetrokken, zijn we met een eigen werkgroep aan de slag gegaan. Deze tweedaagse is daarvan het resultaat. Overigens wel met subsidie van gemeente en dorpsraad. De belangstelling is enorm.”