De kruisboog die zondagochtend rond 06.45 uur in de auto van de 20-jarige man uit Bernheze werd gevonden.
Volledig scherm
De kruisboog die zondagochtend rond 06.45 uur in de auto van de 20-jarige man uit Bernheze werd gevonden. © Instagram: Politie_Marco

Man (20) betrokken bij ongeluk op A2 bij Weert heeft kruisboog met pijlen in zijn auto

WEERT - Een 20-jarige man uit Bernheze wordt verdacht van het bezit van een kruisboog met pijlen. Die trof de politie in zijn auto aan toen ze de man zondagochtend rond 06.45 uur aanhielden op de A2 bij Weert. De verdachte was betrokken bij de aanrijding die daar plaatsvond tussen twee auto's.

 1. Vader en volwassen dochter moeten huis Oss uit, na vondst harddrugs op slaapkamer 19-jarige zoon

  Vader en volwassen dochter moeten huis Oss uit, na vondst harddrugs op slaapkamer 19-jarige zoon

  DEN BOSCH/OSS - Ruim 11 gram heroïne, 48 gram cocaïne, 33 gram Chrystal Meth, en meer dan 3000 euro in contanten. Dat bewaarde een 19-jarige bewoner van de Merelstraat in Oss begin dit jaar op zijn slaapkamer. Zijn vader en meerderjarige zus betaalden hiervoor de prijs. De burgemeester mocht hen drie maanden lang de toegang tot hun pand in de Schadewijk ontzeggen. De rechter wees een ‘voorlopige voorziening’ van vader tegen deze ‘woningsluiting’ af.
 2. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.