Volledig scherm
Ongeval Deelenweg Maren-Kessel © Bart Meesters

Man komt om het leven tijdens werk met landbouwmachine

Een man is vanavond om het leven gekomen bij landbouwwerkzaamheden in het Brabantse Maren-Kessel. Hij kwam door nog onbekende oorzaak in contact met een landbouwmachine, waardoor hij ernstig gewond raakte. Hij overleed ter plaatse. Dat meldt de politie.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden niets meer uitrichten. Vermoedelijk ontstond er tijdens de werkzaamheden een storing, waarna het slachtoffer bekneld raakte tijdens het verhelpen. De politie doet onderzoek. 

Volgens Omroep Brabant ging het om een hakselaar, een machine die wordt gebruikt voor het maaien en versnipperen van gewas.

De arbeidsinspectie is geïnformeerd over het ongeval.

Volledig scherm
Ongeval Deelenweg Maren-Kessel © Bart Meesters
  1. Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdieren
    PREMIUM

    Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdie­ren

    OSS/BERGHAREN - De vrachtwagens van Fleuren kun je door heel Nederland en Europa zien rijden. Grote kans ook dat uw konijn, hamster of cavia op stro zit en voer eet van het Bergharense familiebedrijf, dat ook een flinke vestiging heeft in Oss. Het zijn twee belangrijke bedrijfstakken, maar er is meer. En wie weet wat er in de toekomst nog komt, want een ding is zeker: ondernemen zit de Fleurens in het bloed. Al 100 jaar.