Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man zonder woon- of verblijfplaats met inbrekerswerktuig en pepperspray aangehouden in Oss

OSS - Politieagenten hebben in Oss vrijdagnacht een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Volgens de politie heeft ‘de man het wel erg bont gemaakt'. Hij reed op een scooter terwijl hij geen geldig legitimatiebewijs bij zich had, niet in het bezit van een rijbewijs bleek te zijn en onder invloed was van alcohol en drugs. 

Inbrekerswerktuig en pepperspray

De scooter waarop de man reed bleek daarnaast ook nog eens gestolen te zijn. Ook had hij inbrekerswerktuig en pepperspray bij zich. 

De 23-jarige werd meegenomen naar het bureau waar bleek dat hij een bekende crimineel is die twee boetes open heeft staan. Ook is hij, conform de vreemdelingenwet, verwijderbaar uit Nederland. 

De recherche pakt de zaak verder op. 

 1. NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’
  PREMIUM

  NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.
 2. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.