Mercedes vliegt tijdens het rijden in brand in Lithoijen

VideoLITHOIJEN - Op de John F Kennedybaan in Lithoijen is woensdagavond een Mercedes in brand gevlogen. Er raakte niemand gewond. 

De bestuurder reed over de John F Kennedybaan toen hij uit het niets vlammen en rook onder de motorkap uit zag komen. Hij zette zijn auto aan de kant en kon het voertuig net op tijd verlaten. Niet veel later stond de auto volledig in lichterlaaie. 

De brandweer is ter plekke om de autobrand te blussen. Ook de politie is ter plaatse om voor de veiligheid een rijstrook dicht te houden. Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk. 

Boete

Een automobilist die voorbij de brandende auto reed heeft een boete gekregen omdat hij de brand aan het filmen was. Dat telt als rijden met telefoon in je hand en levert een boete op van 240 euro. 

Volledig scherm
Mercedes vliegt in brand tijdens het rijden in Lithoijen © Gabor Heeres / Foto Mallo
Volledig scherm
Mercedes vliegt in brand tijdens het rijden in Lithoijen © Gabor Heeres / Foto Mallo
Volledig scherm
Mercedes vliegt in brand tijdens het rijden in Lithoijen © Gabor Heeres / Foto Mallo
 1. Drukte en dorpse gezelligheid bij Macharense kermisfeesten

  Drukte en dorpse gezellig­heid bij Macharense kermisfees­ten

  MACHAREN - Dan doen we het maar zelf! Met dat idee ging een viertal Macharenaren na de laatste gemeentelijke kermis van 2018 aan de slag met het organiseren van een eigen 'dorpsfeest met kermisthema'. Deze zaterdag blijkt dat de dorpsbewoners het initiatief massaal omarmen: na een drukbezocht straatfeest in de Dorpstraat als traditionele opening zitten vanaf een uur of vijf een kleine driehonderd 'hongerigen' te mummelen bij de allereerste kermis-BBQ.
 2. Oss als kermisstad: ‘Niet de grootste, wel de vaakste’
  PREMIUM
  Column

  Oss als kermisstad: ‘Niet de grootste, wel de vaakste’

  Het nieuwe wijkcentrum in Ussen wordt gecanceld. Dat snap ik best. De kermis was afgelopen, en iedereen was tot de conclusie gekomen dat zolang er kermis is, er helemaal geen geld uitgegeven hoeft te worden aan dorpshuizen, wijkcentra oftewel multifunctionele accommodaties. Alles wat je nodig hebt zijn een paar attracties en een poffertjeskraam. Iedereen komt er, uit alle wijken, uit alle bevolkingsgroepen, -lagen, en -klassen.