De opgeknapte en verbouwde kapelanie aan de Begijnenstraat in Oss. Directeur Gilbert Ceelen van bouwbedrijf Berghege en pastoor Roland Kerssemakers staan er even bij stil.
Volledig scherm
De opgeknapte en verbouwde kapelanie aan de Begijnenstraat in Oss. Directeur Gilbert Ceelen van bouwbedrijf Berghege en pastoor Roland Kerssemakers staan er even bij stil. © Tom Vos/BD

Nieuw elan voor de in oude luister herstelde kapelanie aan de Begijnenstraat in Oss: ‘Het is prachtig geworden’

OSS - Het is een resultaat waar de parochie Sint-Willibrordusparochie trots op is. Dus was er vrijdagmiddag een klein, coronaproof feestje bij de oude kapelanie in de Begijnenstraat in Oss. Het monumentale pand is namelijk in zijn oude luister hersteld, tot en met het karakteristieke knipvoegwerk van de voorgevel toe. 

 1. Ossenaar wilde gestolen brommer verkopen om drugs te kopen, maar nu is hij klaar met ‘die rotzooi’

  Ossenaar wilde gestolen brommer verkopen om drugs te kopen, maar nu is hij klaar met ‘die rotzooi’

  DEN BOSCH - Een 28-jarige Ossenaar probeerde afgelopen 2 maart een bromfiets te stelen bij het station in zijn woonplaats. Hij wilde deze verkopen en daarna het geld besteden aan drugs. De man was verslaafd aan cocaïne. ,,Ik was op dat moment ook onder invloed.” De Ossenaar beweerde dat hij inmiddels was afgekickt, vanwege zijn aanstaande vaderschap. ,,Ik ben helemaal klaar met die rotzooi.”
 1. Schokkende beelden: politieactie in Rio loopt uit op bloedbad
  Play

  Schokkende beelden: politieac­tie in Rio loopt uit op bloedbad

 2. Weerbericht | Dit weekend tot wel 26 graden
  Play

  Weerbe­richt | Dit weekend tot wel 26 graden