Fenne van Aalst uit Herpen geniet van de zweefmolen op de nostalgische kermis te Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Fenne van Aalst uit Herpen geniet van de zweefmolen op de nostalgische kermis te Oss. © Van Assendelft Fotografie

Oss kijkt tevreden terug op bijzondere kermis: ‘Hier kunnen veel plaatsen wat van leren’

OSS -  Oss kan dik tevreden zijn met de aangepaste kermis. Zowel exploitanten, gemeente als politie zijn erg te spreken over de corona-editie op de Rusheuvel en in het Jan Cunenpark. Verschillende andere plaatsen willen het Osse draaiboek zelfs overnemen.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.