Volledig scherm
De Pauluskerk in Oss © Van Assendelft Fotografie

Osse Rianda van Well presenteert eerste dichtbundel ‘Wapperende was’ bij Pauluskerk

OSS - De Osse Rianda van Well (54) presenteert vrijdagavond in de Pauluskerk haar eerste gedichtenbundel. Met ‘Wapperende was’ gaat ze in tientallen gedichten in op thema's als liefde, familie, vriendschap, pijn en loslaten. 

,,Tijdens het schrijven van de gedichten heb ik niet één keer gedacht: ‘deze ga ik uitgeven’. Maar toch voelt het goed om mijn gedichten met anderen te delen", laat ze optekenen in een persbericht. ,,Ik weet hoeveel uitdagingen het leven soms met zich mee kan brengen en hoe belangrijk het dan is om momenten van verlichting te hebben. Momenten om weer terug te komen bij je eigen kracht. Ik hoop dat mijn gedichten daaraan kunnen bijdragen voor anderen.”

De 66 pagina's tellende bundel kost 15,99 euro. De presentatie voor genodigden start vrijdag om 19.30 uur. 

  1. Toeristenbelasting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbelasting.
    PREMIUM
    Column

    Toeristen­be­las­ting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbe­las­ting.

    OSS - Wie had dat gedacht, dat de regionale arbeidsmigrantendiscussie aangezwengeld wordt door een slimme ondernemer die op zijn centen let? Chaletparkeigenaar Bob Vink heeft natuurlijk groot gelijk dat hij geen toeristenbelasting wil betalen voor huurders die geen toeristen zijn. Als ik een kat had, zou ik geen hondenbelasting willen betalen en als mijn vuilnisbak nauwelijks nog geleegd wordt, wil ik minder afvalstoffenheffing betalen. In ieder geval niet méér.