Volledig scherm
PREMIUM
Gezin met jonge baby moet huis ontvluchten door brandende auto onder carport © Gabor Heeres / Foto Mallo

Politie denkt dat ‘vaste’ pyromaan auto Oss niet aanstak: ‘Past niet in de reeks’

OSS - De politie houdt er sterk rekening mee dat de brand van zondagnacht niet is aangestoken door de pyromaan die Oss al anderhalf jaar in zijn greep houdt. Bij de autobrand, die oversloeg naar een woning, zijn wat de politie betreft zó veel risico's genomen dat die niet in de bestaande reeks past. 

Onder een carport aan de Osse Staringstraat werd zondagnacht rond 01.00 uur een auto in brand gestoken. Het duurde niet lang voordat ook de carport en de naastgelegen woning in brand stonden. Het is aan een alerte buurman te danken dat het jonge gezin op tijd wist te ontkomen

  1. Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhuislaan
    PREMIUM
    Column

    Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhui­slaan

    Er kwam ronkende taal van de Raadhuislaan deze week. Landerd en Uden waren oncollegiaal. Oss ging níet opdraaien voor de windmolennoodzaak voor de hele regio. Wég met de gemeente Maashorst, en híer met Schaijk. En wég met die negen reuzen van 240 meter op Strijbeemden, we zetten een paar kleintjes neer in de polder, ver weg van alles en iedereen. De regio, van de regionale energie strategie, zoekt het maar lekker uit. Osse wind voor de Ossenaren. En ohja, dat fietspad naar Lith gaat er ook gewoon komen. Fantastisch!