Volledig scherm
De woning van R. © Redactie Brabants Dagblad

Politie doorzoekt woning Martien R. in Herpen

HERPEN/OSS - Het huis van Martien R. aan de Broekstraat in Herpen wordt door de politie doorzocht. 

De doorzoeking is onderdeel van de grootschalige actie die woensdag op het woonwagenkamp in Oss wordt gehouden. De politie kamt naast de woning in Herpen alle zes de woonwagens op het kamp in Oss uit. 

Het pand in Herpen is het huis waar Martien R. in 2018 van zijn bed werd gelicht toen hij verdacht werd van de aanslag op Bianca, de vriendin van de doodgeschoten Hans van Geenen. 

Aanhoudingen

Martien R. (48) en zijn zoon Anton (26) zijn woensdag opgepakt bij een politieactie in Oss. In totaal zijn er drie mensen aangehouden. Zij worden verdacht van drugshandel op grote schaal, ernstig geweld, intimidatie, het lidmaatschap van een criminele organisatie en het bezit van vuurwapens.

  1. Milco Abrahams springt naast WK-prijzen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’
    PREMIUM

    Milco Abrahams springt naast WK-prij­zen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’

    OSS - Het is zuur voor Milco Abrahams: hij moest zelf zijn deelname aan het WK trampolinespringen in Tokio bekostigen en het leverde niet eens het gewenste resultaat op. De 18-jarige Ossenaar had ingezet om op minimaal een halve finaleplek. De realiteit bleek weerbarstiger: op alle drie de onderdelen waar hij uitkwam, strandde hij in de kwalificaties. ,,Een foute sprong gaat toch in je hoofd zitten”