De Sterrebosflat in de Osse wijk Ruwaard.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sterrebosflat in de Osse wijk Ruwaard. © Peter van Erp

Politie onderzoekt zedenzaak in Sterrebosflat Oss: ‘Verkrachter loopt hier vrij rond’

OSS - ,,Ik ben in staat om hier overal in de flat pamfletten op te hangen.” De vriend van een 63-jarige vrouw uit Oss die bij de politie aangifte heeft gedaan van verkrachting kan niet verkroppen dat de vermeende 79-jarige dader nog vrij rondloopt. Dit nadat deze medebewoner van de Sterrebosflat een bekennende verklaring zou hebben afgelegd. 

De verkrachting heeft volgens het slachtoffer twee weken geleden plaatsgevonden. Afgelopen woensdag is daarvan aangifte gedaan. De vermeende dader zou daarna door de politie zijn verhoord, maar niet aangehouden. ,,Ik ben daarvoor al zelf op hem afgestapt”, verklaart de vriend van de vrouw. ,,Hij gaf ten overstaan van mij en zijn eigen vrouw toe wat er was voorgevallen. Hij was verliefd op mijn vriendin, zei hij.” 

 1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
  PREMIUM

  Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

  OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.
 2. Roompot Schaijk stelt huisjes beschikbaar voor personeel Bernhoven

  Roompot Schaijk stelt huisjes beschik­baar voor personeel Bernhoven

  SCHAIJK - Roompot Vakantiepark Schaijk stelt vanaf dit weekend 15 vakantiewoningen beschikbaar aan ondersteunend personeel van het ziekenhuis Bernhoven. Door de grote drukte en de lange werkuren door het coronavirus is het woon-werkverkeer voor velen een grote last. Indien de capaciteit van het park verder zou dalen, sluit het Roompot vakantiepark niet uit dat het nog extra woningen aan het ziekenhuis en Brabant Zorg kostenloos zal aanbieden.