Op deze strook langs de velden van s.v. TOP verdwenen vorige maand elf bomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op deze strook langs de velden van s.v. TOP verdwenen vorige maand elf bomen. © Maarten van de Rakt/BD

Rellen tegen FC Twente leiden een jaar later tot bomenkap bij TOP Oss

OSS - De ongeregeldheden tijdens de wedstrijd tussen TOP Oss en FC Twente in maart 2019 hebben een opmerkelijk staartje gekregen. Naar aanleiding van de rellen heeft Oss nu namelijk elf bomen gekapt, waardoor het werk van hulpdiensten bij het stadion veiliger moet worden. De buurt is minder blij. 

Rellende fans probeerden vorig jaar tijdens de wedstrijd tegen FC Twente het uitvak te bestormen. Ook belaagden ze een steward. De club legde toen al snel acht stadionverboden op. 

 1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
  PREMIUM

  Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

  OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.
 2. Roompot Schaijk stelt huisjes beschikbaar voor personeel Bernhoven

  Roompot Schaijk stelt huisjes beschik­baar voor personeel Bernhoven

  SCHAIJK - Roompot Vakantiepark Schaijk stelt vanaf dit weekend 15 vakantiewoningen beschikbaar aan ondersteunend personeel van het ziekenhuis Bernhoven. Door de grote drukte en de lange werkuren door het coronavirus is het woon-werkverkeer voor velen een grote last. Indien de capaciteit van het park verder zou dalen, sluit het Roompot vakantiepark niet uit dat het nog extra woningen aan het ziekenhuis en Brabant Zorg kostenloos zal aanbieden.