Volledig scherm
Athiste Mahal gaat niet meer open na overlijden van chefkok. © Paul Driessen

Restaurant Athiste Mahal in Oss gaat niet meer open na overlijden van kok

OSS - Met het plotselinge overlijden van eigenaar en kok Nathan Pathmanathan is ook zijn restaurant Athiste Mahal in Oss heengegaan. De geliefde horecazaak gaat niet meer open in het pand aan de Kruisstraat. Daar wordt een nieuwe huurder voor gezocht.

Pathmanathan kreeg vorige week dinsdag een hartaanval terwijl hij aan het werk was in zijn restaurant. De inzet van ambulances en een traumahelikopter mocht niet meer baten. De 55-jarige chefkok met Sri Lankaanse wortels werd afgelopen dinsdag in Vlijmen gecremeerd.

Bezoekers van het restaurant reageerden geschokt op het plotselinge overlijden van de man die Oss liet genieten van Indiaas en Maleisisch eten. Op sociale media stroomden vele tientallen reacties binnen. 

Tussen de condoleances zaten ook veel steunbetuigingen voor zijn schoonzus Rani Rajagopal, met wie hij Athiste Mahal runde. De bescheiden onderneemster stond in de bediening en ziet zonder Pathmanathan geen kans om door te gaan met het bedrijf waar ze bloed, zweet en tranen in stopte. Het is voor haar het tweede verlies in korte tijd.

Pathmanathan begon in 2002 met Athiste Mahal aan de Hooghuisstraat. De zaak verhuisde eind 2015 naar een pand van vastgoedondernemer Ton Kemkens aan de Kruisstraat in Oss. Hij zoekt samen met centrummanager Jack van Lieshout een nieuwe verhuurder voor het pand.