Het gesloten gebit van gevels aan de Spoorlaan in Oss mist sinds deze week een tand. Hier zat jarenlang restaurant Balkan Grill.
Volledig scherm
Het gesloten gebit van gevels aan de Spoorlaan in Oss mist sinds deze week een tand. Hier zat jarenlang restaurant Balkan Grill. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Sloop Balkan Grill biedt tijdelijk doorkijkje in Spoorlaan Oss

OSS - Acht betaalbare studio’s in vier bouwlagen. Dat is wat er op de plek gebouwd wordt van restaurant Balkan Grill aan de Spoorlaan in Oss. De eigenaar verwacht dat de nieuwe woningen aan het eind van dit jaar kunnen worden verhuurd.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Birgitte vond MAFS-deelname topervaring, ondanks mismatch en nare reacties: ‘Ik heb er zeker geen spijt van’
  PREMIUM
  met video

  Birgitte vond MAFS-deelname toperva­ring, ondanks mismatch en nare reacties: ‘Ik heb er zeker geen spijt van’

  OSS - Het was een avontuur dat ze niet had willen missen, zegt de Osse Birgitte van der Velden (52) over haar deelname aan het tv-programma Married At First Sight. Alleen maar leuk was het echter niet: de reacties op sociale media gingen erg ver, met afgelopen donderdag een doodsbedreiging als dieptepunt. Toch is Birgitte door haar deelname positiever over het huwelijk gaan denken.