Volledig scherm
© Thinkstock

Té winderig voor Vierwindentocht: wandeling afgelast

OSS -  De Vierwindentocht, een wandeling aan de zuidkant van Oss, aanstaande zondag 16 februari, is afgelast vanwege het slechte weer. ,,Wij willen onze vrijwilligers maar ook de wandelaars geen risico laten lopen. De veiligheid van ieder staat voor ons voorop”, laat de organisatie, Wandelsportvereniging De Osse Maaskant, weten. 

In het weekend wordt veel regen verwacht, maar ook flink wat wind. In een bosachtige omgeving kan dat voor problemen zorgen, helemaal nu er door de storm van een paar dagen geleden nog losse takken in de bomen kunnen hangen. De Vierwindentocht van aanstaande zondag zou starten bij Hotel De Naaldhof, en via het natuurgebied De Vier Winden naar De Stelt en Elzen lopen. 

De Osse Maaskant organiseert een maandelijkse wandeltocht door de omgeving. Er worden verschillende afstanden gelopen; van 5, 10, 15 en 20 kilometer. 

  1. Toeristenbelasting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbelasting.
    PREMIUM
    Column

    Toeristen­be­las­ting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbe­las­ting.

    OSS - Wie had dat gedacht, dat de regionale arbeidsmigrantendiscussie aangezwengeld wordt door een slimme ondernemer die op zijn centen let? Chaletparkeigenaar Bob Vink heeft natuurlijk groot gelijk dat hij geen toeristenbelasting wil betalen voor huurders die geen toeristen zijn. Als ik een kat had, zou ik geen hondenbelasting willen betalen en als mijn vuilnisbak nauwelijks nog geleegd wordt, wil ik minder afvalstoffenheffing betalen. In ieder geval niet méér.