Sanne Voets wordt op het podium op het Meester Gielenplein in Berghem gehuldigd. Ze krijgt een Osje van Verdienste van burgemeester Wobine Buijs.
Volledig scherm
Sanne Voets wordt op het podium op het Meester Gielenplein in Berghem gehuldigd. Ze krijgt een Osje van Verdienste van burgemeester Wobine Buijs. © Thomas Segers/Van Assendelft

Tweevoudig paralympisch kampioen Sanne Voets gehuldigd in Berghem

BERGHEM - Paralympisch dressuurruiter en tweevoudig gouden medaillewinnaar Sanne Voets is deze vrijdagavond feestelijk onthaald in haar dorp Berghem. Dat gebeurde om 19.00 uur op het Meester Gielenplein. Voets kwam in een auto aan, begeleid door politie met sirenes. 

  1. Osse profvoetballer (26) krijgt celstraf voor geweld in Jamin; slachtoffer durft niet meer naar snoepwinkel
    PREMIUM

    Osse profvoet­bal­ler (26) krijgt celstraf voor geweld in Jamin; slachtof­fer durft niet meer naar snoepwin­kel

    DEN BOSCH/OSS - Een explosie van geweld in het bijzijn van kinderen en een zwangere winkelmedewerkster. Zo omschreef de rechtbank in Den Bosch maandag de manier waarop Ossenaar A.T. (26) op 8 juni 2021 met vuist en voet tekeer ging tegen een klant van de Jamin. De man, werkzaam als profvoetballer in Turkije, kreeg een celstraf van 4 maanden, waarvan 1 maand voorwaardelijk voor een poging tot zware mishandeling.