Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Udenaar had complete drugshandel in zijn rugzak

DEN BOSCH /UDEN - Als mobiele handelaar was hij goed voorbereid, de Udenaar die op 13 april van dit jaar werd opgepakt in zijn woonplaats.  Hij had alles bij zich om makkelijk drugs te kunnen verhandelen: van ghb, amfetamine, cocaïne en heroïne tot plastic zakjes, telefoons, een weegschaal en cash geld. 

Hij werd na een tip betrapt toen hij met zijn volgeladen tas en rugzak door Uden reed. Politierechter C. Sangers legde de man vrijdag in Den Bosch een celstraf op van 4 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk.

  1. Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhuislaan
    PREMIUM
    Column

    Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhui­slaan

    Er kwam ronkende taal van de Raadhuislaan deze week. Landerd en Uden waren oncollegiaal. Oss ging níet opdraaien voor de windmolennoodzaak voor de hele regio. Wég met de gemeente Maashorst, en híer met Schaijk. En wég met die negen reuzen van 240 meter op Strijbeemden, we zetten een paar kleintjes neer in de polder, ver weg van alles en iedereen. De regio, van de regionale energie strategie, zoekt het maar lekker uit. Osse wind voor de Ossenaren. En ohja, dat fietspad naar Lith gaat er ook gewoon komen. Fantastisch!