De 23 rijtjeshuizen van Brand Nieuw verrijzen eind dit jaar achter dit woon/winkelcomplex in aanbouw. Naar verwachting sluiten de oplevering hiervan en de bouwstart van de grondgebonden woningen op elkaar aan.
Volledig scherm
PREMIUM
De 23 rijtjeshuizen van Brand Nieuw verrijzen eind dit jaar achter dit woon/winkelcomplex in aanbouw. Naar verwachting sluiten de oplevering hiervan en de bouwstart van de grondgebonden woningen op elkaar aan. © Van Assendelft Fotografie

Veel mensen gebrand op woning in Brandnieuw Ravenstein: drie keer zoveel inschrijvingen als woningen

RAVENSTEIN - Zoals te verwachten viel is er veel belangstelling voor de nieuwe starterswoningen die gepland staan op de plek van de voormalige gemeentewerf van Ravenstein. Voor de drieëntwintig bescheiden huizen hebben zich tussen de zestig en tachtig kopers gemeld. Naar verwachting start de bouw eind dit jaar.

  1. Mikkers op de foto
    LEZERSBRIEF

    Mikkers op de foto

    Afgelopen zaterdag zondag een artikel in de krant: ‘Den Bosch mag zichzelf meer op de borst kloppen’ met een foto van onze burgermeester. Die foto zegt gelijk alles waarom we ons niet echt veilig voelen als we op een drukke dag door het centrum van den Bosch lopen. Rechts op de achtergrond een gezin incl. hond en links een fietser. Dat laatste daar gaat het om. Als je met je partner door het winkelgebied loopt duf je bv niets aan te wijzen bang dat je een fietser van de fiets slaat of dat je zelf gewond raakt. Kortom Burgervader ban de fietsen uit het centrum, zeker op de drukke dagen!!
    's-Hertogenbosch