Volledig scherm
Een inbreker. (foto ter illustratie) © ANP XTRA

Verdachten woninginbraak in Oss veroordeeld tot vier maanden celstraf

OSS - De verdachten van een woninginbraak in Oss, op 10 september jongstleden, zijn tot vier maanden celstraf veroordeeld. Het tweetal, een 42-jarige veelpleger uit Heesch en een 45-jarige Ossenaar, moest maandag voorkomen.

De rechter-commissaris oordeelde eerder dat de Heeschenaar in voorlopige hechtenis moest blijven totdat de rechtszaak plaatsvond. De verdachte uit Oss mocht de rechtszaak wel in vrijheid afwachten. Beide mannen zwegen dinsdag voor de rechter, die hen tot een gevangenisstraf van vier maanden veroordeelde. 

De inbraak werd gepleegd in een woning aan de Laan der Ijzertijd in Oss.

  1. Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhuislaan
    PREMIUM
    Column

    Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhui­slaan

    Er kwam ronkende taal van de Raadhuislaan deze week. Landerd en Uden waren oncollegiaal. Oss ging níet opdraaien voor de windmolennoodzaak voor de hele regio. Wég met de gemeente Maashorst, en híer met Schaijk. En wég met die negen reuzen van 240 meter op Strijbeemden, we zetten een paar kleintjes neer in de polder, ver weg van alles en iedereen. De regio, van de regionale energie strategie, zoekt het maar lekker uit. Osse wind voor de Ossenaren. En ohja, dat fietspad naar Lith gaat er ook gewoon komen. Fantastisch!