Volledig scherm
PREMIUM
Pieter van Houten © Dorpsraad Berghem

Voorzitter dorpsraad Berghem treedt plots terug: ‘Interne aangelegenheid’

BERGHEM - Pieter van Houten is maandagavond plotseling afgetreden als voorzitter van de dorpsraad van Berghem. Van Houten bevestigt zijn aftreden, maar doet verder geen mededelingen over het waarom. ,,Dat is een interne aangelegenheid van de dorpsraad.” 

Ook vice-voorzitter Jan van Leest wil niks kwijt over de kwestie. Secretaris Marianne Dreese is maandagavond eveneens afgetreden. ,,Maar dat is om persoonlijke redenen en heeft niets te maken met het aftreden van de voorzitter. Ik overwoog al langer om te stoppen.”  Dreese is 14 jaar lid geweest van de dorpsraad Berghem. 

 1. NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’
  PREMIUM

  NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.
 2. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.