Deze 3-assige Hogra H10-S100 uit 1958 was eigendom van W.G. Van Norden uit Utrecht. Het bedrijf transporteerde holle betonblokken voor de bouw. Deze foto is gemaakt in Breukelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze 3-assige Hogra H10-S100 uit 1958 was eigendom van W.G. Van Norden uit Utrecht. Het bedrijf transporteerde holle betonblokken voor de bouw. Deze foto is gemaakt in Breukelen. © Hogra, een stoere vrachtwagen uit Ravenstein

Vrachtwagens van Hogra werden in Ravenstein geproduceerd: topsnelheid van 60 km/u maar oerdegelijk

RAVENSTEIN - Dat Ravenstein ooit een eigen vrachtwagenfabriek rijk was, is maar bij weinig mensen bekend. Een boek over Hogra moet het merk redden van de vergetelheid. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.