Sporten in de vroegste uurtjes starend in het pikkedonker kan bij veel sportscholen al vanaf 7.00 uur en er wordt gretig gebruik van gemaakt. Leden zijn blij dat ze vóór werktijd kunnen sporten nu het in de avonduren niet meer kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Sporten in de vroegste uurtjes starend in het pikkedonker kan bij veel sportscholen al vanaf 7.00 uur en er wordt gretig gebruik van gemaakt. Leden zijn blij dat ze vóór werktijd kunnen sporten nu het in de avonduren niet meer kan. © Van Assendelft Fotografie / Jeroen Appels

Vroeg sporten mag blijven: ‘Ik heb mijn portie beweging gehad voordat mijn werkdag begint’

UDEN/OSS/VEGHEL - Met de slaap nog in de ogen stappen de meest fanatieke vroege vogels om 7.00 uur al de sportschool binnen voor hun dagelijkse portie beweging. Sporten na 17.00 uur kan niet? Dan maar héél vroeg in de ochtend. Fitnesscentra zijn blij. Teamsporten krijgen het niet rond. 

  1. Man uit Tiel sloeg Ossenaar met tak, striemen stonden op het lijf: ‘Ik kan zelf niet geloven dat ik heb geslagen’
    PREMIUM

    Man uit Tiel sloeg Ossenaar met tak, striemen stonden op het lijf: ‘Ik kan zelf niet geloven dat ik heb geslagen’

    DEN BOSCH/OSS - Tielenaar V. U. (30) had de tak nog stevig in zijn handen, toen agenten op 8 december 2020 na een melding van een vechtpartij arriveerden in Oss-Zuid. Aan het 90 centimeter lange wapen kleefde bloed. U. stond dicht bij een fors toegetakelde Osse buurtbewoner. Het slachtoffer had letsel aan zijn mond en op diens blote bovenlichaam zaten duidelijk zichtbare striemen.