Een kitten is vast komen te zitten onder een motorkap van een auto op de parkeerplaats van een dierenartsenpraktijk in Berghem.
Volledig scherm
Een kitten is vast komen te zitten onder een motorkap van een auto op de parkeerplaats van een dierenartsenpraktijk in Berghem. © Emiel Brouwers / DAP Berghem

Zwarte kitten raakt verstrikt onder motorkap van auto in Berghem

OSS/BERGHEM - Een kitten is donderdagmiddag vast komen te zitten onder een motorkap van een auto op de parkeerplaats van een dierenartsenpraktijk aan de Julianastraat in Berghem. Meerdere dierenartsen en assistenten wisten het beestje uiteindelijk te bevrijden. Maar dat ging niet zonder slag of stoot.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”