1. Journalist hoorde elke dag ‘wees voorzichtig want dit is Kenia’
  Over ons

  Journalist hoorde elke dag ‘wees voorzich­tig want dit is Kenia’

  Oud-topman Philips (69) verdwijnt tijdens ‘vechtscheiding’ in Kenia. Zo luidt de kop boven het artikel over de Nederlandse Tob Cohen dat op 2 augustus op deze site verschijnt. De verdwijningszaak, die een tragische climax zou krijgen en nog steeds niet is opgelost, houdt journalist Caspar Naber vrijwel dagelijks bezig en bracht hem zelfs naar Nairobi. Hoe pak je zo’n drama aan en wat doet het met je? Nabers zoektocht in zijn eigen woorden.
 1. Ochtendshow en Trucker Zoekt Vlam maken kans op fonkelnieuwe Televizier-Ster

  Ochtends­how en Trucker Zoekt Vlam maken kans op fonkelnieu­we Televizier-Ster

  De 54ste editie van het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala komt er aan. Tussen de talloze categorieën ontbrak er nog één: die voor de beste online-videoserie. En dat terwijl online video niet meer weg te denken is uit de media én uit het leven van veel Nederlanders. Daarom is de prijs voor de leukste, mooiste en beste programma’s op internet nu in het leven geroepen: de Televizier-Ster Online-videoserie.
 1. AD niet goed genoeg voor opdracht op school? Wij nodigen deze docent graag een keer uit

  AD niet goed genoeg voor opdracht op school? Wij nodigen deze docent graag een keer uit

  Een school in Bussum geeft haar havo 4-leerlingen de opgave een documentatiemap met betrouwbare bronnen te maken, en dat betekent: 'géén Telegraaf of Algemeen Dagblad, wél de Volkskrant, NRC, Trouw of Parool'. HP/De Tijd en Vrij Nederland zijn ook toegestaan. De opdracht werd gisteren door een vader van een scholier de openbaarheid in getweet. Hij vroeg zich af: 'Telegraaf en AD zijn als bronnen verboden. Hoezo?'