Volledig scherm
© AD

Een vraag, idee of reactie? Laat het ons weten!

ContactformulierOver Ons is een plek waar we onze lezers een kijkje geven in ons dagelijkse werk. We geven openheid op vragen als: hoe werken wij bij de krant, wie werken er en welke keuzes maken wij dagelijks? Maar ook vertellen wij over hoe het is om verslag te doen van een misdaad bij jou in de buurt of een oorlogssituatie in het buitenland. Over Ons bestaat uit een aanbod aan video’s, verhalen en podcasts.

We horen graag meer van onze lezers. Heb je een verhaalidee voor Over Ons, wil je een reactie geven op een artikel of heb je een vraag voor onze redactie? Vul dan het onderstaande formulier in. We zullen niet in staat zijn om op elk bericht te reageren, maar we beloven elk bericht te lezen en zorgvuldig te overwegen of we er iets mee kunnen.

Heb je vragen over je abonnement ga dan naar deze pagina.

  1. Journalist hoorde elke dag ‘wees voorzichtig want dit is Kenia’
    Over ons

    Journalist hoorde elke dag ‘wees voorzich­tig want dit is Kenia’

    Oud-topman Philips (69) verdwijnt tijdens ‘vechtscheiding’ in Kenia. Zo luidt de kop boven het artikel over de Nederlandse Tob Cohen dat op 2 augustus op deze site verschijnt. De verdwijningszaak, die een tragische climax zou krijgen en nog steeds niet is opgelost, houdt journalist Caspar Naber vrijwel dagelijks bezig en bracht hem zelfs naar Nairobi. Hoe pak je zo’n drama aan en wat doet het met je? Nabers zoektocht in zijn eigen woorden.