1. Dit is waarom zoveel series bij Netflix gecanceld worden
  Podcast

  Dit is waarom zoveel series bij Netflix gecanceld worden

  De lijst van series die 2020 niet overleefd hebben bij Netflix is enorm. Onder meer The Dark Crystal, Teenage Bounty Hunters, Santa Clarita Diet en I’m not okay with this keren niet meer terug. En van Dead to Me, Ozark en Atypical is het laatste seizoen aangekondigd. En dat terwijl Netflix jaren terug bekendstond als platform waar alles een kans kreeg om te groeien en zelfs de slechtst beoordeelde series een tweede seizoen kregen. Waar komt die omslag vandaan?
 1. Hoofdredacteur AD over corona: ‘Het is onze taak om iedereen bij elkaar te houden’
  Achter het Verhaal

  Hoofdredac­teur AD over corona: ‘Het is onze taak om iedereen bij elkaar te houden’

  ‘Ouderen geven graag jongeren de schuld, jongeren wijzen naar ouderen, maar inmiddels is de tweede golf er en we waren er met zijn allen bij,’ zegt AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis in de nieuwe aflevering van de podcast Achter het Verhaal. ‘We zijn ook samen slachtoffer, je kunt niet een groep aanwijzen die het heeft gedaan. Maar het is juist ons werk om de groepen die tegenover elkaar staan bij elkaar te houden.’
 1. Podcast | Etappe 18: 'Vandaag de laatste kans voor een alles-of-nietsaanval’

  Podcast | Etappe 18: 'Vandaag de laatste kans voor een al­les-of-nietsaan­val’

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag de laatste kans voor de renners in de top van het klassement om de verhoudingen nog overhoop te gooien. Is het mogelijk of is de overmacht van Jumbo-Visma simpelweg te groot? Als renners als Lopez, Landa, Mas en Porte nog wat willen, dan moet het vandaag.
 2. Podcast | Etappe 16: 'Ik kijk in de eerste plaats naar de heer E. Bernal’

  Podcast | Etappe 16: 'Ik kijk in de eerste plaats naar de heer E. Bernal’

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag een etappe die door Thijs als een ‘hinderlaag’ etappe wordt omschreven. Er bestaat een kans op tactisch spel door de klassementsmannen. En de kans dat de vluchters het gaan halen is groot.
 1. Podcast | 'Drie keer uitvallen in negen races is een topteam onwaardig’
  Pitstop

  Podcast | 'Drie keer uitvallen in negen races is een topteam onwaardig’

  Geen punten voor Max Verstappen gisteren in de negende Grand Prix van dit jaar. Mugello was net als Monza niet het circuit voor Max. Op voorhand waren de signalen gunstig, maar wederom motorproblemen zorgden ervoor dat Max al snel klaar was in Toscane. Het was een race met twee rode vlaggen, crashes, het eerste podium voor Albon en een feestweekend van Ferrari zonder feest. Arjan Schouten en Etienne Verhoeff nemen de Grand Prix van Toscane met je door.
 2. Podcast | Tweede rustdag: hoe moet Jumbo-Visma de Tour winnen?
  In Het Wiel

  Podcast | Tweede rustdag: hoe moet Jum­bo-Vis­ma de Tour winnen?

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag een langer gesprek, want het is rustdag in de Tour. Hidde en Thijs bespreken de slotweek. Wat staat het peloton nog te wachten en op welke manier hangt de tijdrit van zaterdag boven de tweestrijd tussen Roglic en Pogacar?
 3. Podcast | ‘Feyenoord is geen elftal meer van pieken en dalen’

  Podcast | ‘Feyenoord is geen elftal meer van pieken en dalen’

  Eindelijk start dit weekend een nieuwe eredivisieseizoen. Maar wat moeten we ervan verwachten? De transferperiode loopt nog. Gaat Ajax nog spelers verliezen? Hoe goed is PSV? Kan FC Utrecht eindelijk de top 3 aanvallen? Gaat AZ weer verrassen komend seizoen en houdt Dick Advocaat de schwung in Feyenoord? Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Mikos Gouka bespreken hun visie op een nieuw seizoen in de eredivisie met Etienne Verhoeff.
 1. ‘Het leven is door corona enorm saai geworden!’
  Podcast

  ‘Het leven is door corona enorm saai geworden!’

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Een bekende uitdrukking, maar waarom horen we dan zo weinig jongeren in het nieuws, in de media en op straat? Tijd voor een nieuwe podcast. Een podcast waarin jongeren hun visie op het nieuws geven. Waar ze hun vernieuwende ideeën in mogen laten horen. Hoe denken jongeren over het coronavirus? Wat vinden ze van de Amerikaanse presidentsverkiezingen en wat houdt hen bezig? In Je bent jong en je vindt wat! kunnen ze hun mening kwijt over groot en minder groot nieuws.
 2. Podcast | 'De laatste 70 kilometer wordt het één groot klimfeest’

  Podcast | 'De laatste 70 kilometer wordt het één groot klimfeest’

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag opgelet! Dit is één van de belangrijkste ritten van deze Tour de France. Een aanloop van 100 kilometer vanuit startplaats Lyon en dan een finale om van te smullen, zolang je maar voor de tv kan blijven zitten. Komt de gele trui van Roglič in gevaar of is het team van Jumbo-Visma sterk genoeg om het geel te behouden?
 3. Podcast | Etappe 14: 'Vieze stad wel, dat Lyon'
  Podcast

  Podcast | Etappe 14: 'Vieze stad wel, dat Lyon'

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag is het voor de helft van het peloton de laatste kans als ze willen rijden voor een ritzege. We rijden 194 kilometer naar Lyon en onderweg komen de renners vijf klimmetjes tegen, waarvan twee beklimmingen in de laatste 10 kilometer van de etappe.