1. ‘Met Obama als vader, heeft Malia wel een prima kruiwagen’
  Podcast

  ‘Met Obama als vader, heeft Malia wel een prima kruiwagen’

  Acteur, zanger en schrijver Donald Glover heeft een meerjarendeal gesloten met Amazon, om exclusief series en films te maken voor Amazon Prime Video. De eerste serie is al aangekondigd: een remake van de film Mr. & Mrs. Smith, de film die aan de wieg stond van de relatie tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. Maar hij gaat ook samen met Malia Obama - de dochter van - een serie maken genaamd Hive. In deze aflevering van Bingewatchers hebben Kevin Goes en Charlene Heezen het daar over.
 2. Podcast: De intenties van Baudet, strijd van de leiders en het leed dat stikstof heet

  Podcast: De intenties van Baudet, strijd van de leiders en het leed dat stikstof heet

  De tv-debatten komen eraan, maar wie mag waar opdraven? En wil iemand nog wel met Baudet in zee nu er weer appjes zijn opgedoken die racistisch zouden zijn? Terwijl de politici in Den Haag de strijd aanbinden richting de verkiezingen, zijn boeren vertwijfeld achtergebleven. Want nu alles over corona gaat, is er op het gebied van stikstof ook nog veel onzekerheid. We bespreken het allemaal in onze podcast Politiek Dichtbij.
 1. Zin om te griezelen? Deze vampierfilms moet je zien
  Podcast

  Zin om te griezelen? Deze vampier­films moet je zien

  In deze nieuwe aflevering van de filmpodcast MovieInsiders, bijten Gudo en John zich vast in het vampiergenre. Niet alleen zagen ze Dead & Beautiful, die in première gaat op de huidige online-editie van het International Film Festival Rotterdam (IFFR), er vond ook een gesprek plaats met de regisseur van dienst: David Verbeek. En wat blijft er ruim 25 jaar na dato over van Interview with the Vampire, met Tom Cruise en Brad Pitt?
 2. Podcast | ‘Een betere wereld begint bij jezelf, Lewis’
  Pitstop

  Podcast | ‘Een betere wereld begint bij jezelf, Lewis’

  Het nieuwe Formule 1-seizoen start eind maart. Niet in Australië maar in Bahrein, op 28 maart. Tijd voor de F1-watchers van AD Sportwereld, Arjan Schouten en Rik Spekenbrink, om vooruit te blikken op het nieuwe seizoen in een nieuwe pitstop. De onderwerpen? Lewis Hamilton en zijn contract. De GP van Zandvoort met publiek in 2021? Het gevecht achter Red Bull en Mercedes. Zien we een vrouw in een F1-wagen? En de zin en onzin van de testdagen.
 1. Podcast Politiek Dichtbij: Rellen wekken woede en de aanval op Rutte is geopend
  Podcast / Video

  Podcast Politiek Dichtbij: Rellen wekken woede en de aanval op Rutte is geopend

  Brandende auto’s, rellen, geplunderde winkels. De avondklok heeft onlusten uitgelokt in het hele land, maar premier Mark Rutte wil van geen wijken weten. De minister-president trekt ondertussen ook vuur aan in de campagne die nu echt is begonnen. Zowel de politieke partijen op links, als de ‘oude partners’ CDA en D66 richten de pijlen op de VVD van Rutte en dat gaat er al meteen behoorlijk fel aan toe. We bespreken het allemaal in onze nieuwe podcast Politiek Dichtbij.
 1. Podcast | 'Als Feyenoord dit niveau vasthoudt, kan het nog een rol spelen in de titelrace’

  Podcast | 'Als Feyenoord dit niveau vasthoudt, kan het nog een rol spelen in de titelrace’

  De Klassieker kreeg Ajax als winnaar, maar Feyenoord kreeg in Amsterdam voldoende kansen op meer. In de nieuwe Voetbalpodcast blikken Feyenoord-watcher Mikos Gouka, Ajax-volger Johan Inan en PSV-watcher Maarten Wijffels terug op de kraker in Amsterdam. Maar ook het duel Roger Schmidt-Bas Nijhuis komt aan bod, de transfer van Klaas-Jan Huntelaar en het komende bekerprogramma. De presentatie is in handen van Etienne Verhoeff!
 1. MovieInsiders: Dit worden de hoogtepunten van filmjaar 2021 & Ma Rainey's Black Bottom
  Podcast

  MovieInsi­ders: Dit worden de hoogtepun­ten van filmjaar 2021 & Ma Rainey's Black Bottom

  Terwijl de MovieInsiders vrezen voor nóg meer bioscooploze weken, grasduinen ze door het filmaanbod van platforms als Netflix en Disney+. Daar troffen ze onder meer de potentiële Oscarkandidaat Ma Rainey’s Black Bottom aan met een glansrol van de vorig jaar plotseling overleden Black Panther-acteur Chadwick Boseman. Ook gaan ze, zoals beloofd in de vorige aflevering, wat dieper in op één van dé pareltjes van vorig jaar: de magnifieke Pixar-animatie Soul.
 1. Gegijzeld: ‘Ik heb in mijn leven al in vele lockdowns gezeten’
  Podcast

  Gegijzeld: ‘Ik heb in mijn leven al in vele lockdowns gezeten’

  In de zesde aflevering van de podcast Gegijzeld met Arjan Erkel is muzikant Kenny B. aan het woord. ,,Ik was graag bij mijn vrouw en kinderen gebleven’’, zo vertelt hij over tegenslagen in zijn leven. ,,Toen ik hier als asielzoeker naartoe kwam, kwam ik in een ander asielzoekerscentrum terecht dan mijn vriendin en uiteindelijk zijn we uit elkaar gegaan. Maar goed, anders had ik mijn muziekcarrière niet zo aangepakt als ik nu heb gedaan.’’
 2. Gegijzeld: ‘We zaten ineens middenin een grote aanslag en moesten over mensen heen kruipen’
  Podcast

  Gegijzeld: ‘We zaten ineens middenin een grote aanslag en moesten over mensen heen kruipen’

  ,,Ik wist gewoon: ik krijg zo een kogel hier”, zegt Ferry Zandvliet in de nieuwe aflevering van de podcast Gegijzeld met Arjan Erkel. Zandvliet overleefde vijf jaar geleden de aanslag op concertzaal Bataclan in Parijs. ,,Ik dacht dat ik dood zou gaan. Even daarvoor stond ik op mijn telefoon te kijken en hoorde ik ineens het schieten van de Kalasjnikovs. Toen hebben we ons zo klein mogelijk gemaakt en zijn we over andere mensen heen gekropen om naar buiten te gaan.”