1. Tour Podcast | Rustdag: ‘Het gaat er niet om dát je wint maar om hoe je wint?’

  Tour Podcast | Rustdag: ‘Het gaat er niet om dát je wint maar om hoe je wint?’

  Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en Theo Bos volgen de Ronde van Frankrijk op de voet. Dagelijks duiden zij in een nieuwe In Het Wiel-podcast de gebeurtenissen in de Tour. De renners genieten vandaag van een rustdag. In de podcast gaat het over persconferenties, lastige vragen stellen, transferbesprekingen en de Pogacar van het padelclubje. Later op de dag volgt een langere podcast met daarin een vooruitblik op de laatste Tourweek.
 1. EK Podcast | ‘Mancini heeft van Italië een vriendenploeg gemaakt’

  EK Podcast | ‘Mancini heeft van Italië een vrienden­ploeg gemaakt’

  Vanavond is het dan zover: de finale van het EK. Op Wembley treffen Italië en Engeland elkaar voor de Europese titel. Een stadion gevuld met vooral Engelsen en 1000 Italianen. In de op een na laatste EK Podcast nemen verslaggever Sjoerd Mossou en presentator Etienne Verhoeff de kracht van Italië door. De vriendenploeg die ongeslagen is sinds Mancini ermee aan de slag ging. Voor Nederland is het vanavond ook een historische avond. Bjorn Kuipers is de eerste Nederlandse scheidsrechter die een finale van een eindtoernooi mag leiden.
 2. Tour Podcast | Vooruitblik etappe #15: 'Die heeft zich helemaal kapot gereden’

  Tour Podcast | Vooruit­blik etappe #15: 'Die heeft zich helemaal kapot gereden’

  Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en Theo Bos volgen de Ronde van Frankrijk op de voet. Dagelijks duiden zij in een nieuwe In Het Wiel-podcast de gebeurtenissen in de Tour en blikken ze vooruit op de etappe van de dag in de Tour de France. Vandaag de eerste bergetappe in de Pyreneeën. Kan Pogacar worden aangevallen en wie zou dat moeten doen? Heeft Jumbo-Visma plannen? En een grote kans voor de vluchters vandaag.