‘Het leven is door corona enorm saai geworden!’

PodcastWie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Een bekende uitdrukking, maar waarom horen we dan zo weinig jongeren in het nieuws, in de media en op straat? Tijd voor een nieuwe podcast. Een podcast waarin jongeren hun visie op het nieuws geven. Waar ze hun vernieuwende ideeën in mogen laten horen. Hoe denken jongeren over het coronavirus? Wat vinden ze van de Amerikaanse presidentsverkiezingen en wat houdt hen bezig? In Je bent jong en je vindt wat! kunnen ze hun mening kwijt over groot en minder groot nieuws. 

  1. Podcast | Etappe 12: ‘Wat is er aan de hánd met Sagan?’

    Podcast | Etappe 12: ‘Wat is er aan de hánd met Sagan?’

    Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag hebben Thijs en Hidde het over de 12e etappe van deze Tour, een rit voor de vluchters. En het gaat over Peter Sagan. Sagan is niet meer de oude. Waar ligt dat aan en komt het ooit nog terug?
  2. Podcast | ‘Red Bull moet blij zijn met temperamentvolle Verstappen’

    Podcast | ‘Red Bull moet blij zijn met tempera­ment­vol­le Verstappen’

    De race in Spanje was niet spannend. Lewis Hamilton kwam als eerste over de streep voor Max Verstappen. De beide kopmannen van Mercedes en Red Bull voldeden aan de verwachtingen. Maar hun teamgenoten niet, zo concludeert Rik Spekenbrink in een nieuwe Pitstop. Samen met Etienne Verhoeff blikt hij terug op de Grand Prix van Spanje. Daarin komen ook de boordradiogesprekken van Verstappen en zijn engineer aan bod en de reactie van Helmut Marko hierop.