Joris Heynen en Björn van der Doelen.
Volledig scherm
Joris Heynen en Björn van der Doelen. © Manon Snoeren

Liefde voor muziek: basis voor nieuwe podcast van Björn van der Doelen en zijn vriend Joris Heynen

De ‘Val allemaal maar kapodcast’, zo hebben Björn van der Doelen en Joris Heynen hun nieuwe podcast genoemd. De zanger en muziekjournalist ‘ouwehoeren’ een half uur over muziek en zijn ook te beluisteren op de website van deze krant.

 1. Podcast | Etappe 8: ‘Het wordt interessant om te zien of Jumbo het geel nog kan ontlopen’

  Podcast | Etappe 8: ‘Het wordt interes­sant om te zien of Jumbo het geel nog kan ontlopen’

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag een loodzware bergrit in de Pyreneeën met de vraag of Jumbo-Visma het geel nog kan ontlopen. En met hoeveel zelfvertrouwen klimt Tom Dumoulin? En natuurlijk kijken Thijs en Hidde naar het profiel van de etappe van vandaag.
 2. Podcast | Tweede rustdag: hoe moet Jumbo-Visma de Tour winnen?
  In Het Wiel

  Podcast | Tweede rustdag: hoe moet Jum­bo-Vis­ma de Tour winnen?

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag een langer gesprek, want het is rustdag in de Tour. Hidde en Thijs bespreken de slotweek. Wat staat het peloton nog te wachten en op welke manier hangt de tijdrit van zaterdag boven de tweestrijd tussen Roglic en Pogacar?