Thierry Baudet tijdens een debat over de invasie van Oekraïne door Rusland.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet tijdens een debat over de invasie van Oekraïne door Rusland. © Phil Nijhuis

‘Alle alarmbellen gaan af’ over toegang Forum voor Democratie tot geheime informatie Oekraïne

De Tweede Kamer zit in zijn maag met de aanwezigheid van pro-Poetin-politici van Forum voor Democratie. Aanleiding is de Russische inval in Oekraïne en het delen van vertrouwelijke informatie in verschillende Kamercommissies.

69 reacties

 • Paul Slinger

  4 maanden geleden
  Die Man van forum democratie weet niet eens wat democratie echt betekent,hij is heel irritant kraamt vaak onzin uit,zaait verdeeldheid en wantrouwen onder de mensen, maar ja er zijn ook mensen die geloven in hem en die stemmen op hem dus hij heeft een zetel in de 2e kamer om nog meer onzin te roepen
 • Peter Madjid

  4 maanden geleden
  Wordt domheid hier niet verward met pro Russisch zijn.Baudet doet wel vaker opmerkelijke uitspraken. Dat maakt hem eerder grappig dat gevaarlijk. Maar natuurlijk gaat politiek Nederland hem weer demoniseren. Weet je nog hoe dat met Pim Fortuyn afliep?
 • Eric Boule

  4 maanden geleden
  Het zijn natuurlijk vooral de concurenteipartijen van Forum die dit willen.Dit gaat natuurlijk niet,je hoort er bij of niet.We gaan niet sommige partijen extra voorrechten geven.
 • H Vlek

  4 maanden geleden
  De commis stiekem. De naam zegt al genoeg. Er wordt heel wat stiekem gedaan. Uiteraard mag de kamer dit niet weten, laat staan de burger. We voeren gewoon stiekem oorlog, dan lijkt het voor de buitenwereld alsof we met die hele kwestie niets mee van doen hebben. We zijn immers zo diplomatiek en vredelievend. Maar ondertussen wordt ons gewoon al jaren zand in de ogen gestrooid.
 • Gerrit Kassies

  4 maanden geleden
  Gerrit Kassies. Was het destijds niet Ien van den Heuvel van de PVDA, dat de Berlijnse Muur een historische beslissing was! Dus ook Pro Russisch, ten tijde van "Kameraad" de brejzneff !